top of page
foto biografia 2.jpg

Hola, em dic Carles Pellicer

Em dic Carles Pellicer Rodríguez i vaig néixer a Girona el 1980, ciutat on transcorren la majoria d’històries de la novel·la. Actualment visc a Banyoles, subseu dels Jocs Olímpics Barcelona’92. Vaig estudiar per a tècnic especialista administratiu a Banyoles i Comunicació i Relacions Públiques a Girona.

Després d’aquests últims divuit anys treballant com a comptable, he decidit posar rumb a un nou viatge professional: la creació.

Somiador ‒com a bon Peixos‒, esportista, ballador de Lindy Hop des de 2017 ‒afició que m'ha despertat sensacions úniques i experiències inimaginables, que han contribuït a engrandir la meva creativitat‒, he creat el meu propi estil de vida particular, el qual em fa sentir viu, molt feliç i agraït al destí.

Les meves 8 A's

 

T’Animo a escoltar i seguir la intuïció del teu cor. Al respecte i estar en pau amb un mateix. A l’Amor de gaudir de les petites coses i transformar-les en plaers especials. A no donar-se per vençut en els moments complicats i sempre treure un somriure, si fa falta fent memòria dels bons records per així crear-ne de nous. A l’aprenentatge, A la tranquil·litat i A no córrer. Agraïr a la vida de ser vius. Només així tindrem una societat sana de valors.
Ara que estàs a punt d’endinsar-te en aquest truc de màgia, dir-te que he unit diferents gèneres literaris. El conte infantil i la poesia, juntament amb el toc d’humor que hi és sempre, t’acompanyaran a través dels diversos personatges que dono vida en aquestes trames. No deixo de banda, per descomptat, l’abraçada de la complicitat ‒entre la dolçor i el picant‒, la qual els éssers humans necessitem per sentir-nos més vius.
No tots els somnis es fan realitat, però sí els més importants. Mira què fa el veí és un dels meus. Una novel·la per ser llegida pel públic adult, però amb relats màgics per ser escoltats pels més petits de la casa.

bottom of page